Back

0 Numarul de pagini in site-uri

Your vote is:
5.00 of 1 votes

Site-urile OnePage - Standalone - au doar o singura pagina in care sunt cuprinse toate informatiile pe care il intereseaza pe client *(ex. Despre noi, Prezentare produse, Servicii, Galerie, Formular comanda si Contact)

Site-urile cu administrare CMS - au posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini dar trebuie sa le creezi fie in componenta unui meniu principal de 5-6 butoane fie sunt pagini care nu apar in meniu dar apar ca link-uri in corpul site-ului *(ex. Cand apesi pe butonul Servicii - se va incarca un submeniu cu 20 butoane care te duc la 20 pagini)

Site-urile Framework - Partial Standalone - sunt similare cu siteurile create in sistem CMS insa nu ai posibilitatea dintr-un sistem de administrare sa adaugi pagini. Paginile se adauga doar manual de catre un programator web. 

La aceste site-uri promovarea si securitatea lor este cea mai ridicata. Exista posibilitatea sa fie acces pentru a modifica printrun sistem de administrare: galeria, continutul text si pozele din anumite parti ale site-ului, formularele sau alte parti ale site-ului care beneficiaza de module.