• 0 CREARE CONTINUT TEXT

  5.00 of 1 votes

  Din lipsa de timp sau inspiratie multi din cei ce isi doresc un site sau o promovare buna renunta in a investi pe partea de continut text a site-ului. Pentru ca lucrurile sa mearga spre satisfacator atunci cand ne dorim un site in care sa ne putem face intelesi, trebuie sa urmarim cateva aspecte: 1. crearea textului pt site sa fie cat mai profesional, curat, bine structurat 2. este important ca in crearea textului sa se tina cont si de cuvintele cheie care ne vor promova in motoarele de cautare 3. dezvoltarea principalelor continuturi sa fie elaborate in urma unei analize relevante Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aiba in site-ul lor partea de text elaborata cat mai profesional, avem in echipa noastra persoane dedicate, cu experienta care se vor ocupa de intreg proiectul dvs.

 • 0 POZE PENTRU SITE

  0.00 of 0 votes

  Imaginea noastra se reflecta in modul in care ne prezentam. Pozele pe care le alegem pentru site trebuie sa fie cat mai profesionale, sa nu fie realizate cu telefonul mobil si trebuie sa exprime serviciul pe care il prestati. Cum gasim pozele pentru site-ul nostru: Putem cumpara poze stock de pe site-uri internationale *(aceste poze sunt facute de profesionisti si pot crea o imagine buna pentru firma dvs.)Se poate sa apelati la o firma care ofera servicii foto-video si ei va vor crea pozele de care aveti nevoieNoi putem sa va facem pozele sau filmuletele de prezentare.

 • 0 SECURITATE MAXIMA

  0.00 of 0 votes

  Siteurile pe care le facem sunt foarte sigure *(atata timp cat nu oferiti parola sau accesul altor persoane neautorizate...) Sabloanele site-ului sunt profesionale si la randul nostru primim ultimele actualizari daca este cazul. Modulele pentru siteu-uri *(galerie, formulare, panou de administrare, etc) sunt profesionale si avem suport la randul nostru pentru actualizarea lor. Momentan serverele pe care le folosim sunt extrem de puternice *(8 procesoare intel xeon 3,8GHz - dedicate), ele ne ofera atat performanta cat si siguranta in cazul unor neplacute atacuri. Cu alte cuvinte, solutiile noastre sunt sigure si calitative!

 • 0 SERVICII DE MENTENANTA WEB

  0.00 of 0 votes

  Mentenanta = Intretinere Acest serviciu de intretinere a site-ului web poate varia in atributii incepand de la crearea articolelor din site, a paginilor sau chiar eventuale modificari ale site-ului daca sunt cuprinse in contract. Beneficiul acestui serviciu pentru dumneavoastra este ca aveti solutia la cheie pe latura online. Nu necesita angajarea unui om pentru a se ocupa de acesta latura si nici sa investiti bani si timp in cursuri de specializare. Noi ne putem ocupa de tot: intretinerea si actualizarea site-uluiraspunsul pentru clientipromovarea site-ului promovarea prin canalele social mediaprealuarea clientilormodificarea continutului din sitecrearea ofertelor si campaniilor

 • 0 CHAT RAPID PENTRU CLIENTI

  0.00 of 0 votes

  Chat-ul rapid va da posibilitatea sa urmariti clientii in timp real, chiar si de pe telefon. Chat-ul rapid reprezinta "vanzatorul" sau consilierul clientului in vederea obtinerii de informatii cu privire la serviciu sau produsul oferit de dvs. Sansele ca afacerea dvs sa fie completa si profesionala se poate realiza prin metoda de chat rapid.Clientul informat, e unul castigat! Orice inflormatie de care are nevoie clientul dvs e mai aproape acum de un raspuns prin metoda de chat direct. Solutia de chat pe care o oferim este externalizata si poate fi folosita cu usurinta de dvs.

 • 0 SERVICII SOCIAL MEDIA

  0.00 of 0 votes

  In compania noastra serviciile de social media sunt realizate in functie de preferintele clientului. In principiu ne rezumam la un numar de publicatii pe zi, publicatii care au: fie o poza profesionala cumparata, fie o poza facuta de noi la sediul firmei dvs. si textul dorit. In urma unei analize a pietei se creaza o strategie de publicare pe care o vom prezenta. In urma acceptului dvs, vom realiza campania conform celor stabilite. Putem organiza concursuri si evenimente, la cerere. Oferim mentenanta social media in relatia client-dvs. Crearea designului pentru cover, bannere, simulari grafice pentru produse si crearea micilor filmulete care sa promoveze produsul sunt servicii bune care pot fi integrate in pachet. Preturile pentru fiecare serviciu le gasiti fie in lista de preturi fie in urma unei cereri oferta de pret.

 • 0 ANALIZA SI SEO

  0.00 of 0 votes

  Acest serviciu de audit consta intr-un ansamblu de tehnici prin care stim cum sa va pozitionam site-ul pe piata online. Aceasta se realizeaza astfel: Se creaza analize SWOT, se analizeaza competitia, se face o cercetare amanuntita a cuvintelor cheie in motoarele de cautare si in functie de interesul companiei dumneavoastra reusim sa avem un set de cuvinte cheie personalizate, cuvinte care vor reprezenta baza de promovare a intregului site. Aceste proceduri necesita multa atentie si multa munca. Un site realizat fara aceasta cercetare este irelevant. Un site fara o buna optimizare este un site care va fi gasit greu in motoarele de cautare de catre viitorii si actualii clienti.

 • 0 MODULE DE ADMINISTRARE IN SITE

  0.00 of 0 votes

  Orice functii mai complexe pe care le vedeti in site-uri ele de fapt sunt module. Galeria foto de exemplu poate fi un modul atata timp cat ea are un panou de administrare *(un loc unde dumneavoastra puteti incarca pozele cu usurinta, le puteti schimba ordinea, le puteti inlocui.) O lista de module pe care le integram in site-uri, si o scurta prezentare a lor puteti vedea mai jos: Administrare Text - Puteti modifica textul din site Galerie Foto / Portofoliu - Puteti adauga/modifica pozele in galerieFormulare - Puteti crea si modifica formulare de contact, cerere oferta sau alte formulareComentarii - Puteti permite si filtra comentariile utilizatorilorRezervari - Sistem de rezervare sau pentru programari *(medici, restaurante, transport persoane)Bilete - Vanzari pentru bilete *(cinema, concerte, club-uri, etc)Blog - Integrarea unui blog in site-ul dvsForum - Integrarea unui forum in site-ul dvsMagazin Comercial - Integrarea unui magazin comercialSistem Livrare - Pentru comenzi online de pizza, mancare etcFAQ - O lista cu intrebarile si raspunsurile cele mai frecventeNewsletter - Sistem pentru newsletterChestionare - Pentru chestionarea clientiilorCalendar - Pentru disponibilitate, program etcMeniu Restaurante - Prezentarea mai usoara a meniului in format electronicJob - Lista cu locuri de muncaAnunturi - Inchirieri, vanzari, pachete de vacanta etc