• 0 Domeniile web .ro

  0.00 of 0 votes

  Domeniile web romanesti pana la urma se vor plati anual din 2018. Toate domeniile care au fost inregistrate inainte de 2013 vor beneficia de 3 luni mentenanta gratuita dupa care vor incepe sa fie sterse. Practic luna iunie 2018 incep domeniile sa fie in starea de stergere iar stergerea lor propriuzisa va fi in luna Septembrie. Mai multe detalii aici www.rotld.ro Partea buna este ca multe domenii web care sunt blocate vor fi libere la inregistrare, deci vom avea unele mici sanse de a ne imbunatati brandurile. La inceput au fost tot felul de firme mari din afara tarii care au cumparat seturi intregi de domenii web bazate pe cuvinte foarte utilizate din dictionarul limbii noastre. Cu implementarea acestei taxe se vor mai tria detinatorii. 

 • 0 Marirea vitezei la calculator

  5.00 of 1 votes

  Am sa va vorbesc pe scurt despre cum poti mari viteza calculatorului. Zilele acestea am observat ca laptopul ruleaza aplicatiile tot mai greoi si prima reactie pe care am avut-o a fost sa intru repede pe site-ul de unde am cumparat anul trecut laptop-ul si sa vad daca exista o posibilitate de upgrade, buy-back. Partea de upgrade evident ca prima reactie a fost sa vad capacitatea placii de baza, daca imi mai permite niste RAM *(prima reactie pe care o poti avea pentru imbunatatirea vitezei ca doar nu ai RAM destul.. hah). Mi-am adus aminte in acele momente ca am luat toate componentele pana la maximul placii de baza .. asa ca mi-a ramas doar varianta de buy-back sau sa vand laptopul si sa iau altul. La baza ADN-ului meu mi-am adus aminte ca sunt informatician :) asa ca am analizat putin cum sta treaba cu viteza calculatoarelor... si mi-am dat seama ca un calculator pentru a rula bine in ziua de azi trebuie sa aibe urmatoarea structura: Stocare in cazul nostru SSD Memorie virtuala RAM cantitativa Placa de baza cu rate de transfer informatii mari Procesor pe masura placii de baza Mno mi-am dat seama ca toate acestea trebuie sa fie rapide insa aceste lucruri nu prea sunt mentionate in site-urile care comercializeaza aceste componente. Conculuzia e ca: degeaba ai un SSD daca nu are o viteza mare de citire si scriere degeaba ai 8-16-32Gb memorie RAM daca nu e si de viteza mare - citire si scriere  la fel si pt placa de baza legata de transferul de date La memoriile usb am observat ca se practica reclamele astea de genul: 128Gb !! si viteza de scriere e cam 5-15 Mb/secunda!!! *(SERIOS? - in ce an ne aflam?) Deci concluzia 2: la upgrade de acum o sa ma uit la vitezele de citire si de scriere nu doar la .. cati Mhz are procesorul, cati Gb am RAM si cati Gb am HDD-ul 

 • 0 Numarul de pagini in site-uri

  5.00 of 1 votes

  Site-urile OnePage - Standalone - au doar o singura pagina in care sunt cuprinse toate informatiile pe care il intereseaza pe client *(ex. Despre noi, Prezentare produse, Servicii, Galerie, Formular comanda si Contact) Site-urile cu administrare CMS - au posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini dar trebuie sa le creezi fie in componenta unui meniu principal de 5-6 butoane fie sunt pagini care nu apar in meniu dar apar ca link-uri in corpul site-ului *(ex. Cand apesi pe butonul Servicii - se va incarca un submeniu cu 20 butoane care te duc la 20 pagini) Site-urile Framework - Partial Standalone - sunt similare cu siteurile create in sistem CMS insa nu ai posibilitatea dintr-un sistem de administrare sa adaugi pagini. Paginile se adauga doar manual de catre un programator web.  La aceste site-uri promovarea si securitatea lor este cea mai ridicata. Exista posibilitatea sa fie acces pentru a modifica printrun sistem de administrare: galeria, continutul text si pozele din anumite parti ale site-ului, formularele sau alte parti ale site-ului care beneficiaza de module.

 • 0 Adaugare pe Harta Google

  5.00 of 1 votes

  Aparitia firmei dumneavoastra pe Harta Google ofera clientilor atat posibilitatea de a naviga usor cu aplicatii de GPS cum ar fi Waze sau Google Navigator si prezentarea pe scurt a companiei dvs. Utilizarea telefoanelor mobile faciliteaza acest amanunt de a cauta firme in functie de activitatea lor, distanta, sau review. Putem adauga pe site-ul dumneavoastra o harta Google focalizata pe sediul firmei dvs.  

 • 0 STATISTICI TRAFIC VIZITATORI

  5.00 of 1 votes

  In momentul in care am finalizat crearea site-ului dumneavoastra, acesta va fi inscris in uneltele de analiza Google Webmasters si Google Analytic. Astfel veti putea vedea in timp real statistici complexe legate de vizitatorii dumneavoastra. Este esential sa cunoasteti daca va aflati in zona de piata pe care o doriti. Aceste unelte va afiseaza detaliat toate amanuntele legate de vizitele posibilor dvs clienti.

 • 0 POZE SFERICE 3D PENTRU GOOGLE MAP

  5.00 of 1 votes

  Incurajam inscrierea firmei dvs pe harta Google deoarece va puteti face mai usor de gasit. Mai nou navigatorul Google si aplicatia Waze sunt in colaborare iar astfel utilizatorii de waze si google pot primi in timp real informatii cu privire la un obiectiv apropiat sau destinatie finala. Pentru inscriere in harta Google, completati formularul de contact din site.

 • 0 GARANTIA SITE-URILOR WEB

  5.00 of 1 votes

  Compania noastra trateaza Garantia site-urilor din perspectiva limbajului de programare care este scris in spatele site-ului propriuzis. Acest lucru se refera la faptul ca stabilitatea site-urilor create de noi este foarte mare. Anumiti clienti pe care i-am avut au pastrat site-urile web intacte timp de 5-6 ani, fara ca acestea sa fie sparte sau deteriorate. Lucram calitativ, cu ultime tehnologii, iar pentru modulele speciale care le integram in site-uri avem la randul nostru o siguranta in ceea ce priveste securitatea si actualizarea acestora.

 • 0 DESPRE DOMENIILE WEB

  5.00 of 1 votes

  Atentia mare acordata pentru Inregistrarea domeniilor web care sa aduca un numar de vizitatori real este esentiala pentru orice client. Vrei sa fi cunoscut, serviciile sa iti fie bine promovate, imaginea sa fie una reprezentativa, sunt cateva aspecte care pot fi atinse cu succes in domeniul online. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, alegerea domeniului trebuie realizat dupa cateva reguli esentiale. Un domeniu web se alege dupa urmatoarele criterii: 1. Numele domeniului trebuie sa fie scurt 2. Numele domeniului trebuie sa fie usor de memorat 3. Numele domeniului trebuie sa treaca testul telefonului (sa fie usor de reprodus si memorat) 4. Numele domeniului nu trebuie sa contina cratima "-" (in europa se accepta ocazional) 5. Numele domeniului trebuie sa fie un brand (optional) 6. Numele domeniului de preferat sa fie un keyword cu cautare mare (dar nu neaparat) 7. Numele domeniului trebuie sa se pronunte bine 8. Numele domeniului trebuie sa fie exact serviciul care il oferi sau pentru cine il oferi. 9. Numele domeniului trebuie sa fie liber (neinregistrat) 10. Numele domeniului trebuie sa fie original *Actualmente au aparut multe extensii de domenii de genul: .xyz, .photo, .fashion, .hotel, .club, .services si multe alte domenii asemanatoare. Aceste domenii sunt exceptionale deoarece daca esti un fotograf atunci ti-ai lua domeniul de genul www.numeletau.photos in loc de www.numeletau.com Suna mai bine pana la urma promweb.agency in loc de www.promweb.eu :)

 • 0 SITE WEB COMPLET

  5.00 of 1 votes

  Prin cuvantul "Complet" ne referim la site-ul in structura lui si la tehnologia pe care o foloseste acesta Exemplu: Prezentarea companieiPrezentarea produselor sau a serviciilor principalePrezentarea unei liste cu produsele sau serviciile secundare (daca e cazul)Prezentarea unei galerii sau a unui portofoliuPrezentarea unui formular de comanda / contact / cerere de ofertaPrezentarea sediului firmei pe harta googlePrezentarea informatiilor de contact ale firmeiTehnologiile pe care le folosim sunt de ultim trend: HTML5, CMS-uri profesionale, Bootstrap Pe langa serviciile standard din oferta mai putem adauga si alte servicii pe care le oferim la proiectele personalizate.

 • 0 RESPONSIVE - OPTIMIZAT SI PENTRU MOBILE

  5.00 of 1 votes

  Navigarea pe internet cu mobilul sau tableta este astazi mult mai frecvent intalnita decat cu oricare alt gadget. De aceea este foarte important ca site-ul nostru sa se adapteze dupa orice tip de gadget, adica sa fie Responsive. Site-urile care nu se pot adapta la noile tehnologii, din pacate nu sunt suficient de functionale si ingreuneaza navigarea potentialului client in site-ul nostru, avand de multe ori ca rezultat renuntarea acestuia la serviciile noastre. Pentru o promovare buna in Google sau motoarele de cautare este important ca site-ul sa fie Responsive (adaptabil la tableta, smartphone, etc) Toate site-urile pe care noi le construim au aceasta caracteristica, iar daca site-ul dvs nu o are, recomandam sa tineti cont de acest aspect pentru o buna promovare si functionalitate.