• 0 Numarul de pagini in site-uri

  Site-urile OnePage - Standalone - au doar o singura pagina in care sunt cuprinse toate informatiile pe care il intereseaza pe client *(ex. Despre noi, Prezentare produse, Servicii, Galerie, Formular comanda si Contact) Site-urile cu administrare CMS - au posibilitatea de a crea un numar nelimitat de pagini dar trebuie sa le creezi fie in componenta unui meniu principal de 5-6 butoane fie sunt pagini care nu apar in meniu dar apar ca link-uri in corpul site-ului *(ex. Cand apesi pe butonul Servicii - se va incarca un submeniu cu 20 butoane care te duc la 20 pagini) Site-urile Framework - Partial Standalone - sunt similare cu siteurile create in sistem CMS insa nu ai posibilitatea dintr-un sistem de administrare sa adaugi pagini. Paginile se adauga doar manual de catre un programator web.  La aceste site-uri promovarea si securitatea lor este cea mai ridicata. Exista posibilitatea sa fie acces pentru a modifica printrun sistem de administrare: galeria, continutul text si pozele din anumite parti ale site-ului, formularele sau alte parti ale site-ului care beneficiaza de module.

 • 0 Adaugare pe Harta Google

  Aparitia firmei dumneavoastra pe Harta Google ofera clientilor atat posibilitatea de a naviga usor cu aplicatii de GPS cum ar fi Waze sau Google Navigator si prezentarea pe scurt a companiei dvs. Utilizarea telefoanelor mobile faciliteaza acest amanunt de a cauta firme in functie de activitatea lor, distanta, sau review. Putem adauga pe site-ul dumneavoastra o harta Google focalizata pe sediul firmei dvs.  

 • 0 STATISTICI TRAFIC VIZITATORI

  In momentul in care am finalizat crearea site-ului dumneavoastra, acesta va fi inscris in uneltele de analiza Google Webmasters si Google Analytic. Astfel veti putea vedea in timp real statistici complexe legate de vizitatorii dumneavoastra. Este esential sa cunoasteti daca va aflati in zona de piata pe care o doriti. Aceste unelte va afiseaza detaliat toate amanuntele legate de vizitele posibilor dvs clienti.

 • 0 POZE SFERICE 3D PENTRU GOOGLE MAP

  Incurajam inscrierea firmei dvs pe harta Google deoarece va puteti face mai usor de gasit. Mai nou navigatorul Google si aplicatia Waze sunt in colaborare iar astfel utilizatorii de waze si google pot primi in timp real informatii cu privire la un obiectiv apropiat sau destinatie finala. Pentru inscriere in harta Google, completati formularul de contact din site.

 • 0 GARANTIA SITE-URILOR WEB

  Compania noastra trateaza Garantia site-urilor din perspectiva limbajului de programare care este scris in spatele site-ului propriuzis. Acest lucru se refera la faptul ca stabilitatea site-urilor create de noi este foarte mare. Anumiti clienti pe care i-am avut au pastrat site-urile web intacte timp de 5-6 ani, fara ca acestea sa fie sparte sau deteriorate. Lucram calitativ, cu ultime tehnologii, iar pentru modulele speciale care le integram in site-uri avem la randul nostru o siguranta in ceea ce priveste securitatea si actualizarea acestora.

 • 0 DESPRE DOMENIILE WEB

  Atentia mare acordata pentru Inregistrarea domeniilor web care sa aduca un numar de vizitatori real este esentiala pentru orice client. Vrei sa fi cunoscut, serviciile sa iti fie bine promovate, imaginea sa fie una reprezentativa, sunt cateva aspecte care pot fi atinse cu succes in domeniul online. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, alegerea domeniului trebuie realizat dupa cateva reguli esentiale. Un domeniu web se alege dupa urmatoarele criterii: 1. Numele domeniului trebuie sa fie scurt 2. Numele domeniului trebuie sa fie usor de memorat 3. Numele domeniului trebuie sa treaca testul telefonului (sa fie usor de reprodus si memorat) 4. Numele domeniului nu trebuie sa contina cratima "-" (in europa se accepta ocazional) 5. Numele domeniului trebuie sa fie un brand (optional) 6. Numele domeniului de preferat sa fie un keyword cu cautare mare (dar nu neaparat) 7. Numele domeniului trebuie sa se pronunte bine 8. Numele domeniului trebuie sa fie exact serviciul care il oferi sau pentru cine il oferi. 9. Numele domeniului trebuie sa fie liber (neinregistrat) 10. Numele domeniului trebuie sa fie original *Actualmente au aparut multe extensii de domenii de genul: .xyz, .photo, .fashion, .hotel, .club, .services si multe alte domenii asemanatoare. Aceste domenii sunt exceptionale deoarece daca esti un fotograf atunci ti-ai lua domeniul de genul www.numeletau.photos in loc de www.numeletau.com Suna mai bine pana la urma promweb.agency in loc de www.promweb.eu :)

 • 0 SITE WEB COMPLET

  Prin cuvantul "Complet" ne referim la site-ul in structura lui si la tehnologia pe care o foloseste acesta Exemplu: Prezentarea companieiPrezentarea produselor sau a serviciilor principalePrezentarea unei liste cu produsele sau serviciile secundare (daca e cazul)Prezentarea unei galerii sau a unui portofoliuPrezentarea unui formular de comanda / contact / cerere de ofertaPrezentarea sediului firmei pe harta googlePrezentarea informatiilor de contact ale firmeiTehnologiile pe care le folosim sunt de ultim trend: HTML5, CMS-uri profesionale, Bootstrap Pe langa serviciile standard din oferta mai putem adauga si alte servicii pe care le oferim la proiectele personalizate.

 • 0 RESPONSIVE - OPTIMIZAT SI PENTRU MOBILE

  Navigarea pe internet cu mobilul sau tableta este astazi mult mai frecvent intalnita decat cu oricare alt gadget. De aceea este foarte important ca site-ul nostru sa se adapteze dupa orice tip de gadget, adica sa fie Responsive. Site-urile care nu se pot adapta la noile tehnologii, din pacate nu sunt suficient de functionale si ingreuneaza navigarea potentialului client in site-ul nostru, avand de multe ori ca rezultat renuntarea acestuia la serviciile noastre. Pentru o promovare buna in Google sau motoarele de cautare este important ca site-ul sa fie Responsive (adaptabil la tableta, smartphone, etc) Toate site-urile pe care noi le construim au aceasta caracteristica, iar daca site-ul dvs nu o are, recomandam sa tineti cont de acest aspect pentru o buna promovare si functionalitate.

 • 0 CREARE CONTINUT TEXT

  Din lipsa de timp sau inspiratie multi din cei ce isi doresc un site sau o promovare buna renunta in a investi pe partea de continut text a site-ului. Pentru ca lucrurile sa mearga spre satisfacator atunci cand ne dorim un site in care sa ne putem face intelesi, trebuie sa urmarim cateva aspecte: 1. crearea textului pt site sa fie cat mai profesional, curat, bine structurat 2. este important ca in crearea textului sa se tina cont si de cuvintele cheie care ne vor promova in motoarele de cautare 3. dezvoltarea principalelor continuturi sa fie elaborate in urma unei analize relevante Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aiba in site-ul lor partea de text elaborata cat mai profesional, avem in echipa noastra persoane dedicate, cu experienta care se vor ocupa de intreg proiectul dvs.

 • 0 POZE PENTRU SITE

  Imaginea noastra se reflecta in modul in care ne prezentam. Pozele pe care le alegem pentru site trebuie sa fie cat mai profesionale, sa nu fie realizate cu telefonul mobil si trebuie sa exprime serviciul pe care il prestati. Cum gasim pozele pentru site-ul nostru: Putem cumpara poze stock de pe site-uri internationale *(aceste poze sunt facute de profesionisti si pot crea o imagine buna pentru firma dvs.)Se poate sa apelati la o firma care ofera servicii foto-video si ei va vor crea pozele de care aveti nevoieNoi putem sa va facem pozele sau filmuletele de prezentare.

 • 0 SECURITATE MAXIMA

  Siteurile pe care le facem sunt foarte sigure *(atata timp cat nu oferiti parola sau accesul altor persoane neautorizate...) Sabloanele site-ului sunt profesionale si la randul nostru primim ultimele actualizari daca este cazul. Modulele pentru siteu-uri *(galerie, formulare, panou de administrare, etc) sunt profesionale si avem suport la randul nostru pentru actualizarea lor. Momentan serverele pe care le folosim sunt extrem de puternice *(8 procesoare intel xeon 3,8GHz - dedicate), ele ne ofera atat performanta cat si siguranta in cazul unor neplacute atacuri. Cu alte cuvinte, solutiile noastre sunt sigure si calitative!

 • 0 SERVICII DE MENTENANTA WEB

  Mentenanta = Intretinere Acest serviciu de intretinere a site-ului web poate varia in atributii incepand de la crearea articolelor din site, a paginilor sau chiar eventuale modificari ale site-ului daca sunt cuprinse in contract. Beneficiul acestui serviciu pentru dumneavoastra este ca aveti solutia la cheie pe latura online. Nu necesita angajarea unui om pentru a se ocupa de acesta latura si nici sa investiti bani si timp in cursuri de specializare. Noi ne putem ocupa de tot: intretinerea si actualizarea site-uluiraspunsul pentru clientipromovarea site-ului promovarea prin canalele social mediaprealuarea clientilormodificarea continutului din sitecrearea ofertelor si campaniilor

 • 0 CHAT RAPID PENTRU CLIENTI

  Chat-ul rapid va da posibilitatea sa urmariti clientii in timp real, chiar si de pe telefon. Chat-ul rapid reprezinta "vanzatorul" sau consilierul clientului in vederea obtinerii de informatii cu privire la serviciu sau produsul oferit de dvs. Sansele ca afacerea dvs sa fie completa si profesionala se poate realiza prin metoda de chat rapid.Clientul informat, e unul castigat! Orice inflormatie de care are nevoie clientul dvs e mai aproape acum de un raspuns prin metoda de chat direct. Solutia de chat pe care o oferim este externalizata si poate fi folosita cu usurinta de dvs.

 • 0 SERVICII SOCIAL MEDIA

  In compania noastra serviciile de social media sunt realizate in functie de preferintele clientului. In principiu ne rezumam la un numar de publicatii pe zi, publicatii care au: fie o poza profesionala cumparata, fie o poza facuta de noi la sediul firmei dvs. si textul dorit. In urma unei analize a pietei se creaza o strategie de publicare pe care o vom prezenta. In urma acceptului dvs, vom realiza campania conform celor stabilite. Putem organiza concursuri si evenimente, la cerere. Oferim mentenanta social media in relatia client-dvs. Crearea designului pentru cover, bannere, simulari grafice pentru produse si crearea micilor filmulete care sa promoveze produsul sunt servicii bune care pot fi integrate in pachet. Preturile pentru fiecare serviciu le gasiti fie in lista de preturi fie in urma unei cereri oferta de pret.

 • 0 ANALIZA SI SEO

  Acest serviciu de audit consta intr-un ansamblu de tehnici prin care stim cum sa va pozitionam site-ul pe piata online. Aceasta se realizeaza astfel: Se creaza analize SWOT, se analizeaza competitia, se face o cercetare amanuntita a cuvintelor cheie in motoarele de cautare si in functie de interesul companiei dumneavoastra reusim sa avem un set de cuvinte cheie personalizate, cuvinte care vor reprezenta baza de promovare a intregului site. Aceste proceduri necesita multa atentie si multa munca. Un site realizat fara aceasta cercetare este irelevant. Un site fara o buna optimizare este un site care va fi gasit greu in motoarele de cautare de catre viitorii si actualii clienti.

 • 0 MODULE DE ADMINISTRARE IN SITE

  Orice functii mai complexe pe care le vedeti in site-uri ele de fapt sunt module. Galeria foto de exemplu poate fi un modul atata timp cat ea are un panou de administrare *(un loc unde dumneavoastra puteti incarca pozele cu usurinta, le puteti schimba ordinea, le puteti inlocui.) O lista de module pe care le integram in site-uri, si o scurta prezentare a lor puteti vedea mai jos: Administrare Text - Puteti modifica textul din site Galerie Foto / Portofoliu - Puteti adauga/modifica pozele in galerieFormulare - Puteti crea si modifica formulare de contact, cerere oferta sau alte formulareComentarii - Puteti permite si filtra comentariile utilizatorilorRezervari - Sistem de rezervare sau pentru programari *(medici, restaurante, transport persoane)Bilete - Vanzari pentru bilete *(cinema, concerte, club-uri, etc)Blog - Integrarea unui blog in site-ul dvsForum - Integrarea unui forum in site-ul dvsMagazin Comercial - Integrarea unui magazin comercialSistem Livrare - Pentru comenzi online de pizza, mancare etcFAQ - O lista cu intrebarile si raspunsurile cele mai frecventeNewsletter - Sistem pentru newsletterChestionare - Pentru chestionarea clientiilorCalendar - Pentru disponibilitate, program etcMeniu Restaurante - Prezentarea mai usoara a meniului in format electronicJob - Lista cu locuri de muncaAnunturi - Inchirieri, vanzari, pachete de vacanta etc